Connect with us

Hi, what are you looking for?

Novac

NOĆENJE JE 20 EVRA, A VODA POMAŽE KOD NAJTEŽIH OBOLJENJA: Ova banja nalazi se nadomak Beograda

Nocenje Je 20 Evra A Voda Pomaze Kod Najtezih Oboljenja.png

Klima u Selters banji je umereno-kontinentalna. U blizini banje nalazi se park koji je ispunjen četinarima. Pored parka odlično mesto za izlete je Markovačko jezero.

Cena smeštaja u Selters banji

Cene smeštaja u Selters banji su vrlo pristupačne i prilagođene svima. Cena prenoćišta se kreću od 20 evra u zavisnosti od veličine apartmana.

U blizini Salters banje pronašli smo jedan apartman po ceni od 25 evra. Radi se o dvosobnom apartmanu. U apartmanu je dostupan besplatan internet, poseduje i terasu i parking. Sastoji se od kupatila, kuhinje, dnevnog boravka i dve spavaće sobe.

Još jedan apartman koji se nalazi na nekoliko kilometara od banje koji se izdaje za 20 evra. Apartman se nalazi u prizemlju. Ima jednu spavaću sobu, ima površinu od 40 metara kvadratnih. Apartman ima i svoje parking mesto.

Jedan malo luksuzniji apartman u Mladenovcu pronašli smo za 40 evra. Apartman ima potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, dnevnu i spavaću sobu, piše blic biznis.

Najlekovitija mineralna voda i radovi na novom izvoru

Foto: Youtube/Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

Termomineralna voda Seltersa izvire sa dva izvora. Spada u grupu najlekovitijih prirodnih mineralnih voda sa temperaturom od 40 stepeni i može se koristiti za piće, kupanje, inhalaciju i ispiranje.

– Moram da se pohvalim da je tender završen i kreću radovi kopanja nove bušotine, jer bismo mi bez vode bili obična bolnica na obodu grada, a ovde koristimo prirodni lekoviti faktor koji bolnice u Beogradu nemaju – kazala je prim. dr Snežana Kostić i dodala:

– Tako da se u našoj ustanovi uvek traži krevet više, i u komercijali ali i smislu onoga što je ipak prioritet, a to je da lečimo teške dijagnoze u oblasti ortopedije i, nažalost, dominantno neurološke rehabilitacije. Naravno, imamo veoma ozbiljan ugovor sa Fondom, sa 380 kreveta u planu mreže.

Lečenje najtežih ortopedskih i neuroloških dijagnoza

Selters Banja ima visoko specijalizovan kadar za lečenje neuroloških, ortopedsko-traumatoloških i reumatoloških pacijenata, ali i izuzetno stručan kadar za dečiju rehabilitaciju.

Institut poseduje rehabilitacione centre na dve lokacije, te osim u Mladenovcu, postoji centar i u Sokobanjskoj ulici u Beogradu. Tu se obavlja ambulantno-poliklinička rehabilitacija bolesti i povreda mišićno-skeletnog i nervnog sistema, kardiopulmonalnih, reumatoloških oboljenja i drugih stanja. Takođe, sprovodi se stacionarna rehabilitacija bolesnika sa kardiološkim i plućnim oboljenjima.

– Uvek volim da naglasim da imamo i deo u Beogradu koji se bavi kardiološkom rehabilitacijom, tako da možemo da se pohvalimo, da pokrivamo u stvari sve oblasti rehabilitacije i da smo jedina ustanova tog tipa – zaključuje prim. dr Snežana Kostić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Novac

Akcije Zinvald Litjiuma (LON: ZNVD) fokusirane na Nemačku porasle su u petak nakon što su povećale za 50 odsto procenu mineralnih resursa za svoj...

Novac

Zvanični srednji kurs dinara za evro iznosi 117,0365, što je neznatna promena u odnosu na petak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar u odnosu...

Novac

Mnoge države u Evropi isplaćuju 13. penziju svojim najstarijim građanima. Nedavno je ta tema došla i kod nas na red. Ova vrsta pomoći države isplaćivala bi...

Novac

Zvanični srednji kurs dinara za evro iznosiće u ponedeljak 117,0365, što je neznatna promena u odnosu na petak, objavila je Narodna banka Srbije. Dinar...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.