Connect with us

Hi, what are you looking for?

Posao

Dnevno ovi radnici uzmu oko 6.000 dinara

Dnevno Ovi Radnici Uzmu Oko 6000 Dinara.jpg

Denis Alijević iz Babušnice ne libi se teškog posla kako bi prehranio porodicu, ali u životu je znao pošteno da zaradi i lakši dinar.

– Inače sam svirač, i kad sam živeo u Barandi onda su me angažovali za film Toma, kolege sa violinom i harmonikom i ja pojavljujemo se kad Toma sanja onu Romkinju u čezama. Bio sam deo i filma Žigosani u reketu, ispred crkve kad je svadba. Lepo je to sve baš bilo, nosim lepe uspomene na tu saradnju, kaže Denis za RINU.

Ipak, od stare slave se ne živi tako da je Denis sa suprugom Marijom ovog leta stigao u berbu malina. Posla ne libe se ni po najvećim vrućinama, a zarade onoliko koliko urade.

– Zarada nam je po ubranom kilogramu, tako da koliko se potrudimo toliko i imamo. U proseku dnevno zaradim oko pet do šest hiljada dinara. Ovde ostajemo još nekih desetak dana, tako da je to fina jedna plata. Imamo veliku porodicu, petoro dece tako da nam za njih ništa nije teško, kaže ovaj vredni trubač iz Babušnice.

Denis još samo jednom na svom ličnom primeru pokazuje da – ima posla ko koće da radi, prenosi RINA.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Posao

Među tim proizvodima krije se i blago koje Srbija ima, a potrebno je Kinezima – u pitanju je najvrednija gljiva na svetu, tartuf. Prema...

Posao

Kako prenosi sarajevski portal Klix, očekuje se da nadležne agencije u Bosni i Hercegovini takođe povuku ovaj proizvod s polica. Agencija za sigurnost hrane...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.