Connect with us

Hi, what are you looking for?

Horoskop

Najveće zavodnice horoskopa – DeSIGNIA.rs

Najvece Zavodnice Horoskopa Designiars.jpg

Ovan

Žena Ovan poseduje nešto mistično, tajanstveno i nedokučivo. Mnogi muškarci to smatraju intrigantnim i požele da istraže tu njihovu tajanstvenu stranu. Ova žena je odlučna i tačno zna šta želi, što je muškarcima takođe privlačno.

Devica

Muškarce privlači sposobnost Device da živi skladno. Posmatraju ih kao prave porodične žene. Kada one zavole, ne gube interesovanje za partnera i njihova sposobnost da otvoreno govore o svojim osećanjima i željama imponuje muškarcima. One su odane supruge i dobre majke.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Lav

Predstavnice ovog znaka navode muškarce da izgube razum zbog njih. One privlače pažnju poput magneta. Lavice su atraktivne i dostojanstvene u isto vreme. Ove žene su prirodne kraljice, a muškarci će želeti da im pruže pažnju.

Strelac

Žene u ovom znaku veoma lako osvajaju srca muškaraca. Aktivne su, lake za komunikaciju i neće se uvrediti zbog sitnice. Predstavnice ovog znaka su brižne i nežne. One znaju kako da zaštite svog partnera od rizičnih radnji i kako da ga sačuvaju od negativnih emocija.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Horoskop

Da li ste spremni da zaronite u intrigantni svet astrologije i otkrijete misteriju iza strogog ponašanja određenih horoskopskih znakova kod žena? Danas otkrivamo četiri...

Horoskop

Da li vas intrigira mistika horoskopskih znakova i njihov uticaj na ličnosti? Uronite u carstvo astrologije sa nama dok otkrivamo zadivljujući svet muškaraca koji...

Horoskop

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za subotu, 13. jul 2024. godine.

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.