Connect with us

Hi, what are you looking for?

Crna Hronika

Katarina Jovanović (28) osuđena je na sedam i po godina zatvora

Katarina Jovanovic 28 Osudjena Je Na Sedam I Po Godina.png

Kako prenose mediji ona je navodno počinila užasan zločin jer se plašila da će dete da joj uništi karijeru. 

Katarina Jovanović je bila zaposlena kao rukovodilac u pravnom odeljenju Poršea, a krila je trudnoću i porodila se pre deset meseci u tajnosti, a onda je bebu bacila kroz prozor na beton. 

Telo bebe sa slomljenom lobanjom pronašli su prolaznici, koji su pozvali policiju. Jovanovićeva je na početku suđenja u aprilu priznala zločin, ali nije mogla to da objasni sudu. Tvrdila je da nije ni znala da je trudna, ali ju je tužilaštvo teretilo za ubistvo i namerno prikrivanje trudnoće.

 

 

Tužioci su tvrdili da je Jovanovićeva mislila da će joj dete upropastiti karijeru kao rukovodioca u kompaniji Porše. 

– Optužena nije bila spremna da svoje životne planove, posebno profesionalni napredak, stavi na čekanje zbog deteta. To je bila njena odluka nakon što se porodila, a kriterijumi za osudu za ubistvo su ispunjeni . kazao je u završnoj reči tužilac. 

Advokati Katarine Jovanović su tvrdili da je reč o ubistvu iz nehata jer je bebu slučajno ispustila iz ruku, nakon što se sama porodila kod kuće, a da nije ni znala da je trudna.

– Moja klijentkinja nije ni znala da je trudna. Kada je iznenada držala krvavu bebu u naručju, bila je u izuzetnoj psihičkoj situaciji – tvrdio je Katarinin advokat. 

 

 

Okružni sud u Hajlbronu je na kraju prihvatio blažu kvalifikaciju krivičnog dela i Katarinu Jovanović proglasio krivom za ubistvo iz nehata i osudio je na sedam i po godina zatvora.  

 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Crna Hronika

  -Nabavkom dva helikoptera kamov Ka-32 i erbasovog helikoptera H215 super puma mi smo ozbiljno pojačali naše kapacitete za gašenje požara- rekao je Raičević....

Crna Hronika

  Okrivljenom se stavlja na teret da je tokom juna i jula iz dve zgrade u Zemunu i iz poznatih inostranih marketa u Novom...

Crna Hronika

  Pretresom stanova, koje on neprijavljeno koristi u Novom Sadu, policija je pronašla oko 13.000 tableta „ekstazija“, marihuanu, amfetamin, dve digitalne vage i opremu...

Crna Hronika

Tokom predhodne vеčеri u Ljubić polju u Čačku došlo jе do masovnе tučе izmеđu pripadnika romskе populacijе. Na licе mеsta odmah su upućеnе dеžurnе...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.