Connect with us

Hi, what are you looking for?

Crna Hronika

MILOŠ JEVREMOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE Svečani prijem u Odredu Žandarmerije u Beogradu (VIDEO)

Milos Jevremovic Izasao Iz Bolnice Svecani Prijem U Odredu Zandarmerije.png

 

 

Obraćanje Miloša Jevremovića

– Zahvalan sam predsedniku Vučiću koji je došao da me obiđe. Ima ovde još mnogo momaka koji su vredni i koji žele da Srbija bude bezbedna. Hvala još jednom svima – rekao je.

Obraćanje komandanta Žandarmerije

– Želim da se zahvalim ministarstvu na podršci našoj jedinici i herojskom činu. Ovde smo kao što ste videli napravili doček za našeg heroja Jevremovića, prolaskom kroz šparil.

– Tog dana je pokazao smirenost, ispoštovao sve procedure, i možemo samo da mu se divimo. U ime svih pripadnika Žandarmerije mu se zahvaljujemo.

– Ovom prilikom bih želeo da mu uručim plaketu i da mu se zahvalim na tome što je uradio. Želimo mu brz oporavak i da se uskoro ponovo nađe u našim redovima.

Obraćanje ministra policije

– Hvala Bogu, kao što smo svi pratili, Miloš je, ako je bio ranjen u vrat, uz božju milost i sreću, operacija je bila uspešna. Za nas je najbitnije da je uspeo da sačuva život, ali i da prikaže veliko herojstvo i onesposobi teroristički akt.

Alo

 

 

– Dirnuo me je doček njegovih kolega. Čitavo naše društvo se divilo Miloševom herojstvu. Predsednik Vučić je najavio da će ga odlikovati, i to će se desiti uskoro.

– Želim da se zahvalim i predsedniku i premijeru koji su izražavali interes i posećivali našeg Miloša u bolnici.

– Posle sagledavanja tog nivoa pretnji koji je sada umeren, ja sam potpisao odluku da se ukine crveni alarm, da se pređe na žuti nivo, umereni stepen opasnosti. 

– Prilikom akcije koja je sprovedena, privedeno je više lica za koje su sumnja da su u grupi Vehabija. Neka od tih lica su zadržana. Reč je o onima koji za ideola imaju Islamsku državu. Pratićemo sve te aktivnosti vezane za terorizam, kao i BIA.

– Naša Žandarmerija je pokazala da država u punoj meri može da računa na naše kapacitete, i da je Žandarmerija dobro obučena. 

Počasni prijem održava se u zgradi Odreda Žandarmerije u Beogradu od 11.30 sati.

Miloš Jevremović

MUP Rrepublike Srbije/ATAImages

 

 

Jevremovića će pored kolega i prijatelja, pozdraviti i ministar policije Ivica Dačić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Crna Hronika

  -Nabavkom dva helikoptera kamov Ka-32 i erbasovog helikoptera H215 super puma mi smo ozbiljno pojačali naše kapacitete za gašenje požara- rekao je Raičević....

Crna Hronika

  Okrivljenom se stavlja na teret da je tokom juna i jula iz dve zgrade u Zemunu i iz poznatih inostranih marketa u Novom...

Crna Hronika

  Pretresom stanova, koje on neprijavljeno koristi u Novom Sadu, policija je pronašla oko 13.000 tableta „ekstazija“, marihuanu, amfetamin, dve digitalne vage i opremu...

Crna Hronika

Tokom predhodne vеčеri u Ljubić polju u Čačku došlo jе do masovnе tučе izmеđu pripadnika romskе populacijе. Na licе mеsta odmah su upućеnе dеžurnе...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.