Connect with us

Hi, what are you looking for?

Organizovani kriminal

„RAZAPELI SU ME BEZ DOKAZA, TUŽIĆU CRNU GORU“ Oglasio se osumnjičeni za kopanje tunela

Razapeli Su Me Bez Dokaza Tuzicu Crnu Goru Oglasio Se.png

– Dao sam im i šifru od telefona, jer nisam menjao ni karticu i rekao im da mogu slobodno da ga veštače, ali nisu. DNK je pokazao da sam negativan i to je to, uspeo sam da dokažem da nemam veze sa tim – poručuje Erić.

Srpski državljanin Vladimir Erić (33), jedan od osumnjičenih da je deo grupe koja je prošlog leta iskopala tunel do depoa podgoričkog Višeg suda, nakon pravosnažnog rešenja kojim mu se ukida pritvor, prvi put javno u razgovoru za M portal priča na koji je način povezan sa ovim slučajem i ujedno najavljuje da će tužiti Crnu Goru, optužujući bivšeg ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića da mu je naneo neopisivu štetu kada je javno prikazao njegovu sliku i označio ga kao jednog od aktera krivičnog dela.

– Bez ikakvih konkretnih dokaza ili bilo čega, da tako nekog razapne, to je stvarno za mene bilo strašno, da vam kaže i puno ime i prezime, i moju sliku, da cela javnost vidi. Tužiću, jer su me bez bilo kakvih dokaza držali toliko i zato što je sve to išlo tako sporo. Ja sam pet meseci bio u Švedskoj, tri meseca je samo trebalo da Crna Gora prevede papire za šta oni mene terete da pošalju švedskoj policiji – kaže Erić za M portal.

Ovaj osumnjičeni u slučaju „Tunel“ ponavlja ono što je ispričao pred Osnovnim tužilaštvom nakon što je 20. marta izručen iz Švedske. Tvrdi da nije imao nikakve veze sa tim krivičnim delom, kao i da je do 20. septembra boravio kući u Srbiji nakon čega je otišao u Švedsku da radi.

Kada je stigao tamo, priseća se, sestra mu je poslala link crnogorskih medija, gde ga sumnjiče za slučaj „Tunel“.

Kaže da je tada doživeo šok, ali i odlučio da se vrati u Srbiju, nađe advokata i ide u Crnu Goru kako bi „ispeglao stvari“.

Erić se priseća i 6. avgusta 2023, koji ga navodno povezuje sa kopanjem tunela, kada je odlučio da svog prijatelja Veljka Markovića, inače još jednog od osumnjičenih, prebaci do Crne Gore.

– Markovića znam 23 godine, on mi je drugar. On je mene bukvalno zamolio, pošto je ostao bez vozačke dozvole, da ga vozim na more i rekao mi da ide u Podgoricu da se nađe sa drugom sa fakulteta i da idu na more kod njega… Šestog avgusta smo ušli u Crnu Goru, ručali, i ja sam ga ostavio u restoran i vratio se isti dan. Uveče oko 10 sati već sam bio kući – ispričao je Erić.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Organizovani kriminal

Na više lokacija u Beogradu u toku su hapšenja i pretresi, saznaje Kurir. Kako naš izvor otkriva akcija je usmerna na jedan veliki trgovinski lanac i...

Organizovani kriminal

Strašno razbojništvo u ranim jutarnjim satima diglo je prestonicu na noge. Naime, jutros u Zemunu u naselju Sava Kovačević dva lopova su pokrala nedužnu ženu...

Organizovani kriminal

U Beogradu je juče uhapšen komandir (22) Okružnog zatvora u Beogradu zbog sumnje da je pokušao da unese tri mobilna telefona za jednog pritvorenika. Određeno mu...

Organizovani kriminal

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i pranje novca, policijski službenici će podneti krivičnu prijavu protiv...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.