Connect with us

Hi, what are you looking for?

Mobilni

Galaxy S24 Ultra će sledećeg meseca dobiti veliko poboljšanje kamere // DeSIGNIA.rs

Galaxy S24 Ultra Ce Sledeceg Meseca Dobiti Veliko Poboljsanje Kamere.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra ima odličnu kameru, ali neki smatraju da Samsung ne koristi potpuno potencijal hardvera kamere ovog telefona. Nakon lansiranja telefona ranije ove godine, Samsung je objavio nekoliko ažuriranja za poboljšanje kamere i priprema se da objavi još jedno takvo ažuriranje sledećeg meseca.

Ovo ažuriranje će navodno rešiti mnoge manje probleme povezane sa kamerom na Galaxy S24 Ultra.

Prema pouzdanom tipsteru Ice Universe, Samsung će sledećeg meseca objaviti veliko softversko ažuriranje za poboljšanje kamere za Galaxy S24 Ultra. Avgustovsko ažuriranje za telefon će navodno doneti optimizacije za HDR, balans bele boje, preeksponiranje, previše procesiranja i performanse zumiranja videa. Ako se ovi problemi reše, telefon će ponuditi poboljšano zadovoljstvo za postojeće korisnike i biti bolja kupovina za mnoge potencijalne kupce.

Tipster je takođe otkrio da Samsung nije poboljšao kvalitet slike za snimke napravljene koristeći Galaxy S24 Ultra pri nivoima zuma iznad 10x, bilo u normalnom ili noćnom režimu.

Trenutno, Samsung ima veoma dobar kvalitet hibridnog zuma do nivoa zuma od 10x, ali algoritmi se muče pri nivoima zuma iznad 10x. Nadamo se da će južnokorejska kompanija uspeti da poboljša taj aspekt svog vodećeg telefona u narednim mesecima.

Možete pogledati naš video ispod kako biste videli kako je Samsung poboljšao kvalitet kamere Galaxy S24 Ultra nakon njegovog lansiranja sa softverskim ažuriranjima.

Samsung je koristio potpuno novi senzor kamere od 50MP i upario ga sa 5x optičkim zumom na Galaxy S24 Ultra. Ta kamera je zamenila telefoto kameru od 10MP sa 10x optičkim zumom na Galaxy S23 Ultra.

Opsežna testiranja su pokazala da, uprkos tome što je 5x optički zum, super telefoto kamera na Galaxy S24 Ultra performira jednako dobro kao super telefoto kamera Galaxy S23 Ultra, ako ne i bolje.

Očekuje se da će kompanija doneti velika poboljšanja sa Galaxy S25 Ultra sledeće godine. Telefon se navodno planira da ima primarnu zadnju kameru od 200MP, ultraširoku kameru od 50MP, telefoto kameru od 50MP sa 3x optičkim zumom i telefoto kameru od 50MP sa 5x optičkim zumom.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Mobilni

Najnovije glasine iz Kine tvrde da će iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max imati poboljšanja u brzini punjenja. Dok iPhone 15 Pro...

Mobilni

Google konačno uvodi podršku za prikaz brzine i ograničenja brzine u aplikaciji Maps na iOS-u, a ove funkcije rade i preko CarPlay-a. Ovaj potez...

Mobilni

Apple ima velike promene u planu za ovogodišnju reviziju Apple Watch-a. Prema najnovijem izveštaju, Apple Watch Series 10 će imati veće ekrane, tanji dizajn...

Mobilni

Apple navodno planira opremiti oba iPhone 16 Pro modela periskopskim objektivom, čime će po prvi put standardni Pro model imati 5x optički zum. Do...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.