Connect with us

Hi, what are you looking for?

Filmovi i Serije

Glavni glumci u borbi za ulogu tajnog agenta

Glavni Glumci U Borbi Za Ulogu Tajnog Agenta.jpg

Do sada je snimljeno 26 filmova o čuvenom liku agenta 007, a ukupno 6 različitih glumaca našlo se u toj ulozi. Sada se postavlja pitanje ko će biti novi Bond, a evo nekoliko najčešće spominjanih kandidata:

1. Aron Tejlor-Džonson

Aron Tejlor-Džonson je britanski glumac poznat po svojim ulogama u filmovima kao što su „Kick-Ass“ i „Noćne životinje“. Njegova sposobnost da tumači raznolike likove, kao i fizička spremnost, čine ga jednim od glavnih kandidata za ulogu novog Džejmsa Bonda. Spekulacije govore da je upravo on taj koji je već odabran za novog agenta 007.

2. Džonatan Bejli

Džonatan Bejli je britanski glumac koji je stekao popularnost zahvaljujući svojoj ulozi u hit seriji „Bridgerton“. Njegova harizma i šarm, uz impresivan glumački talenat, mogli bi ga učiniti savršenim izborom za sledećeg Bonda.

3. Redži Džin-Pejdž

Još jedna zvezda serije „Bridgerton“, Redži Džin-Pejdž, je glumac o kojem se mnogo priča kada je u pitanju uloga Bonda. Njegov sofisticirani izgled i odlične glumačke sposobnosti stavljaju ga u prvi plan među potencijalnim kandidatima.

4. Teo Džejms

Teo Džejms je britanski glumac poznat po ulogama u serijama „The Gentlemen“ i „White Lotus“, kao i filmu „How It Ends“. Holivudski zavodnik grčkog porekla miljenik je među ženama, a njegova fizička pojava i iskustvo u akcionim filmovima mogli bi ga učiniti idealnim Bondom.

5. Endrju Garfild

Endrju Garfild, poznat po ulogama u filmovima „The Amazing Spider-Man“ i „Hacksaw Ridge“, je glumac sa velikim iskustvom i talentom. Njegova sposobnost da prenese kompleksnost likova čini ga ozbiljnim kandidatom za ovu ulogu.

6. Kalum Tarner

Kalum Tarner je britanski glumac koji se proslavio ulogama u filmovima „Fantastic Beasts“ i seriji „War & Peace“. Njegov mladalački izgled i glumačka svestranost čine ga interesantnim izborom za Bonda.

7. Kilijan Marfi

Kilijan Marfi je irski glumac poznat po ulogama u serijama „Peaky Blinders“ i filmovima „Inception“ i „Dunkirk“. Njegov intenzivan pogled i sposobnost da igra kompleksne likove stavljaju ga među glavne kandidate za novog Džejmsa Bonda.

Odluka o tome ko će biti novi Džejms Bond je izazvala veliko interesovanje i spekulacije. Svaki od ovih glumaca donosi jedinstvene kvalitete koje bi mogli uneti novi život u ikoničnu ulogu agenta 007.

Ostaje da vidimo ko će na kraju preuzeti ovu prestižnu ulogu i nastaviti tradiciju jednog od najpoznatijih filmskih likova svih vremena.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Filmovi i Serije

Foto: IMDB    21.55 RTS1 Zov divljine „Zov divljine“ je priča o Baku, psu čiji je lagodni život prekinut kada ga ukradu iz Kalifornije...

Filmovi i Serije

Arena Premium 1 06.00      Fudbal: Kopa Amerika: polufinale Argentina – Kanada 08.30      Fudbal: Evropsko Prvenstvo:  Španija – Francuska 10.00      Fudbal: Evropsko Prvenstvo: Pregled 10.30     ...

Filmovi i Serije

Ovo će se emitovati na kanalima

Filmovi i Serije

Nedavno se zvezda sitkoma, Džejn Sibet, pojavila u Jutarnjem šou. Džejn Sibet (61) započela je svoju uspešnu karijeru na ekranu 80-ih godina, glumeći Džejn...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.