Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Iskustvo devojke koja je radila kao dadilja

Iskustvo Devojke Koja Je Radila Kao Dadilja.png

Kanađanka Semi Vilijams se još 2021. godine preselila u SAD sa ciljem da pokuša da se ostvari kao dadilja. Malo je reći da nije očekivala da će biti toliko uspešna. Naime, nakon samo dve godine rada uspela je da dostigne život na visokoj nozi.

Kako je navela za „Dejli mejl“, s početka nije planirala da ostane duže od dva meseca ali, pošto je uspela da se ubaci u milijardersku porodicu, njeni planovi oko ostanka su se promenili.

Njen posao dadilje nije bio klasičan, već takozvani „Au pair“, što znači da, pored toga što brine o deci i obavlja poslove koji su vezani isključivo za dete, ima luksuz da ne plaća svoje troškove, već živi u istoj kući u kojoj su i njeni poslodavci.

„Radila sam za bogate njujorške porodice koje često idu na luksuzna putovanja, i to isključivo privatnim avionima. Često sam putovala sa njima i vikende provodila jahtama,“ ispičala je Semi, i dodala da su znali da u roku od dve nedelje promene nekoliko destinacija, od Londona i Pariza, pa do Majamija i Njujorka.

Semi je trenutno kod kuće u Kanadi, ali kako kaže, planira da se uskoro opet vrati u SAD i pronađe sličan posao.

Semi je sem luksuza stekla i veliku popularnost objavljujući segmente svog poslovnog života na Tik Toku, pa trenutno broji više od 30.000 pratilaca.

„Da ste mi je neko pre dve godine rekao da ću završiti kao dadilja u Americi i da ću obići najluksuznija mesta na svetu, nikad mu ne bih poverovala,“ zaključila je Semi.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Zanimljivosti

 On je podelio svoje impresije nakon što je prisustvovao jednoj takvoj svadbi po prvi put. Igor je krenuo sa majkom na svadbu sina mamine...

Zanimljivosti

  Američka glumica Vinona Rajder pozirala je za magazin Harper‘s Bazaar, a u intervjuu je otkrila detalje o svom privatnom životu koji vešto skriva od javnosti. Rajder je već...

Zanimljivosti

Mladi bračni par iz Nemačke doživeo je situaciju koju će dugo pamtiti, a njihova ispovest je postala viralna sa skoro 7.000 komentara. Dok su...

Zanimljivosti

 Njegove objave često sadrže male, gotovo neprimetne korekcije, ali i transformacije koje ostavljaju pratioce u šoku. Nedavno je doktor Dijaz Torado podelio rezultate tretmana...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.