Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Zapuštene brade i sa modricom kod oka

Zapustene Brade I Sa Modricom Kod Oka.jpg

 

Oskarovac Kilijan Marfi snimljen je na setu svog novog filma „Stiv“ , a mnogi fanovi nisu uspeli da ga prepoznaju. Slavni glumac snimljen je u prljavoj košulji i sa kapuljačom na glavi, a zbog zapuštenog izgleda i brade koju je pustio u svrhu snimanja svog filma, kako prenosi Daily Mail.

Irski glumac je prvi put posle dužeg vremena snimljen na setu novog filma, čiji datum izlaska još uvek nije poznat, a u njemu tumači ulogu direktora koji se bori za očuvanje integriteta učenika svoje škole.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

Stiže film o Piki Blajndersima

Da podsetimo, Marfi je ove godine osvojio Oskara za glavnu ulogu u filmu „Openhajmer“, a proslavila ga je uloga Tomija Šelbija u seriji „Peaky Blinders“. Glumac će ponovo osvanuti u ulozi čuvenog gangstera u istoimenom spin-off filmu koji će biti dostupan na Netfliksu.

Naime, osim čuvenog „Openhajmera“, na društvenim mrežama je svojevremeno kružio snimak audicije irskog glumca za ulogu Betmena.

 

 

Snimak prikazuje Marfija u odelu kao Brusa Vejna. Njegov glas Betmana ima sličan, hrapavi ton kao i glas Kristijana Bejla koji je tumačio lik superheroja, a mišljenja kako bi njemu pristajala ova uloga bila su različita.

Mnogi su tada zaključili da je Marfi mogao biti dobar Betman, ali da je bio neverovatno strašan i da je više odgovarao za ulogu negativca. Sam Marfi i reditelj Kristofer Nolan dele ovo mišljenje.

„Kilijan ne bi bio dobar Betman, izvinite. Bio bi to Val Kilmer ponovo“, bio je jedan od komentara na Tviteru.

„Mislim da bi Marfi bio više u stilu Majkla Kitona. Nekonvencionalniji pogled na Brusa“, komentarisao je drugi.

Kilijan Marfi

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

„Kada smo imali naš prvi razgovor, mislim da smo obojica znali da neće na kraju igrati Betmana“, rekao je Nolan u razgovoru s Marfijem za „Entertainment Weekly“.

„Stvarno sam želeo da idem na set s tobom, hteo sam da te snimim na filmu. Uradili smo te ekranske testove vrlo razrađeno, na 35 mm.. Bila je električna atmosfera u ekipi kada si počeo glumiti“, poručio je Kilijanu.

„Dobili smo nastup Kristijana Bejla, što je zadivljujuća interpretacija te uloge“, nedavno je Marfi rekao za „GQ“.

„Nikada sebe nisam smatrao pravim izborom za Betmana. Za mene je to uvek bio Kristijan Bejl“.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Zanimljivosti

Kako zvuči kad stranci izgovaraju ime grada u Srbiji, proverila je jedna reporterka zaustavljajući nasumične prolaznike na ulicama Toronta. Ona im je zadala izazov da...

Zanimljivosti

Sigmunda Frojda smatraju ocem psihoanalize, a deo njegovih radova je i ovaj test koji sadrži osam pitanja. Pročitajte pitanje jedno po jedno i zabeležite prvo...

Zanimljivosti

ŽENE U 60-IM ĆE ODLEPITI ZA OVOM HALJINOM Kraljica Leticija prošetala haljinu koja ističe struk, izdužuje figuru i daje sofisticiran stil

Zanimljivosti

Džipsi Rouz Blančard javnosti je postala poznata kada je ubila majku, a sve je isplanirala sa tadašnjim dečkom. Krajem prošle godine je izašla iz zatvora nakon...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.