Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fudbal ⚽

FSS kaznio Tekstilac, Dubočicu, OFK Vršac i Novi Pazar

Fss Kaznio Tekstilac Dubocicu Ofk Vrsac I Novi Pazar.png

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Tekstilac, Dubočicu i OFK Vršac zbog „povrede integriteta igre“ na osnovu izveštaja Evropske fudbalske unije (UEFA).

Na sednici Disciplinske i etičke komisije FSS kojom je predsedavao Ivan Nikolić, u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane nadležnih organa UEFA protiv FK „Tekstilac“ Odžaci, GFK „Dubočica“ Leskovac i OFK „Vršac“ Vršac da su svojim činjenjem ugrozili i povredili integritet fudbalskih utakmica Prve lige Srbije: FK Tekstilac – FK Mladost GAT, OFK Vršac – FK Tekstilac, GFK Dubočica – FK Mladost GAT i GFK Dubočica- OFK Vršac, donete su sledeće odluke:

1. Kažnjava se FK Tekstilac Odžaci efektivnom novčanom kaznom u iznosu od 8.000.000 ( osam miliona) dinara i oduzimanjem 6 (šest) bodova, uslovno na dve godine.

2. Kažnjava se GFK Dubočica Leskovac efektivnom novčanom kaznom u iznosu od 8.000.000 ( osam miliona) dinara i oduzimanjem 6 (šest) bodova, uslovno na dve godine.

3. Kažnjava se OFK Vršac efektivnom novčanom kaznom u iznosu od 1.000.000 (milion) dinara.

Pored ovoga, Disciplinska i etička komisija FSS donela je i odluku o kazni prema FK Novi Pazar odigravanjem dve prvenstvene utakmice bez prisustva publike zbog slabe organizacije utakmice sedmog kola plej-auta protiv Radničkog iz Niša 24. maja.


Fudbal

Pravilo koje kaže da, umesto ranije jednog, sada ekipa na terenu mora da ima najmanje dvojicu bonus igrača – ondnos momaka koji imaju ispod 23 godine.

vanja drkušić
Fudbal

Pitanje je hoće li Crvena zvezda moći da izdvoji iznos koji ruski klub traži, s obzirom na to da se spekuliše o sumi većoj od 7.000.000 evra.

Fudbal
Fudbal

Bivši kapiten Zvezdinih omladinaca će karijeru nastaviti na egzotičnom mestu – Tajlandu!

fk partizan
Fudbal

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) ukinula je fudbalskom klubu Partizan zabranu registracije novih igrača

Đerdan Šaćiri
Fudbal

Reprezentativac Švajcarske napušta ekipu Čikaga…

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Fudbal ⚽

Diop (22) igra na poziciji levog beka, a u Čukarički je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Šarlota. Senegalski fudbaler je nastupao za ekipu Aguilas...

Fudbal ⚽

Kako prenosi Rojters, glavna tribina stadiona, kao i klupske prostorije, svlačionice, sav inventar – totalno je uništen u požaru koji se dogodio noćas. Klub,...

Fudbal ⚽

  Imobile (34) u Bešiktaš dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je sa Laciom istekao ugovor. On je sa turskim klubom potpisao...

Fudbal ⚽

Marka Kukurelju (25) najlakše je uočiti na terenu zbog frizure. Ona bi sada mogla otići u zaborav, bar nakratko. Naime, njegova devojka otkrila je...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.