Connect with us

Hi, what are you looking for?

Društvo

Nepoznata žena na Adi hara i mlatara nožem

Nepoznata Zena Na Adi Hara I Mlatara Nozem.jpeg

Već danima neprijatni incidenti nižu se na Adi Ciganliji. Mlađa žena meštanima ovog naselja upada u kuće, lomi inventar, viče na njih, a sa sobom nosi i poveliki nož. Mladić koji živi na Adi ispričao je za Telegraf iskustvo kada ju je zatekao u svojoj kući nakon čega je krenula rasprava, a onda je izvadila nož i počela da lomi.

Mladić koji je doživeo ovaj neprijatni susret je, u večernjim časovima kada se vraćao kući, primetio da je brava na ulaznim vratima iskrivljena, a sutradan ga je probudila lupnjava. Nije ni slutio šta će se dogoditi.

– Pre dve noći, kada sam došao kući, zatekao sam otvoren prozor i primetio da je brava iskrivljena i ima tragove udaraca. Nismo hteli nikakvu galamu da dižemo. Međutim, sutradan (6. jula) negde oko 12 časova, probudilo me je lupanje. Otvorio sam vrata da vidim ko je. Zatekao sam crvenokosu ženu, delovalo mi je da je u alkoholisanom stanju. Počela je da urla kako je to njena kuća, da se ona u mojoj kući rodila. Probao sam da joj objasnim da ovde živim celog svog života i da je pogrešila. Pokušavao sam da smirim situaciju, međutim, ona je u tom trenutku izvadila nož i razbila mi prozor na kući – priča mladić o stravičnom incidentu.

Pričala je nepovezane stvari, dodaje mladić, i tražila neke momke.

– Zatvorio sam vrata brzo i sačekao da stignu moji roditelji koji su bili na putu do kuće. Dok su došli, posle otprilike deset minuta, crvenokosa žena je išla oko kuće i drala se i dalje. Pričala je neke nepovezane stvari, kako traži svoje momke i navela tri različita imena – dodaje.

Policiju su obavestili o događaju, ističe mladić, ali je žena za to vreme pobegla. Njeno kretanje, dodaje, primetili su ljudi i u Železniku gde su je videli kako ulicom mlati nožem.

– Policija je uzela izjave od nas i otišla. Nakon toga sam saznao da je pre nekoliko dana hodala ulicom u Železniku i mlatarala nožem – otkriva mladić.

Mladić koji se osmelio da ispriča traumatično iskustvo sa ženom koja hara Adom sa nožem nije želeo da otkriva svoj identitet.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Društvo

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, putnička motorna vozila na GP Gradina na izlazu iz zemlje čekaju 60 minuta, na Preševu na izlazu 30...

Društvo

Na društvenoj mreži Instagram „192_rs“ osvanula je fotografija izmerene temperature u Kraljevu. Kako se vidi na objavljenoj fotografiji zabeležena tepmeratura na suncu je danas...

Društvo

Prema preliminarnim podacima meteorološke službe, Grčka se priprema za još jedan toplotni talas nakon najtoplijeg juna ikada zabeleženog u zemlji. Vlasti su upozorile na...

Društvo

Korisnici Šolakove SBB mreže u Pančevu, Somboru i delovima Beograda našli se u problemu kada je u sekundi onemogućena upotreba Interneta. Kako javljaju građani, prekidi...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.