Connect with us

Hi, what are you looking for?

KiM 🇷🇸

Ispovest prebijenog Srbina na KiM

Ispovest Prebijenog Srbina Na Kim.png

Mladen Đošić koga je u petak uveče pretukao komšija Albanac u jednom prodajnom objektu u Donjoj Brnjici kod Prištine izjavio je danas nakon što je pušten iz bolnice da je bez ikakvog razloga napadnut i da je tom prilikom zadobio prelom nosa i ogrebotine po licu i glavi.

On je naglasio da se napad dogodio oko 21 sat kada je sa ocem otišao u market da kupi hleb.

– U marketu je bio jedan komšija koji se skoro doselio. Ničim izazvan, samo je prišao, ja sam mu rekao da se pomeri i da ću zvati policiju i da ne nasrće na mene, odjednom me je udario – rekao je Đošić.

Dodao je da se za svega nekoliko minuta od incidenta pojavila tzv. kosovska policija koja se grubo ponašala prema njemu i njegovom ocu.

– Mene su hapsili i mog bolesnog oca. Oni su nas hapsili i privodili, mene su kasnije odveli u policijsku stanicu, nakon toga i u bolnicu gde su me samo prišili. Opet su me vratili u policijsku stanicu da dam izjavu, da bi nakon toga otišao u bolnicu u Kosovsku Mitrovicu gde su mi sanirali polomljen nos i ogrebotine – rekao je Mladen Đošić.

Kako naglašava, Albanac koji ga je fizički napao je pre desetak dana dolazio kod njega u plastenik gde se bahato ponašao.

– On je ulazio u plastenik gde je lomio papriku. Otac mu je skrenuo pažnju da nema potrebe da lomi pošto ćemo mi da mu uberemo papriku, što smo i uradili. On je nasrnuo na oca. Posle toga je dolazio njegov ujak da se izvini – rekao je Mladen Đošić.

Prema njegovim rečima, supruga Albanca koji ga je napao je pripadnik tzv. kosovske policije i dodao da veruje da je to glavni razlog ovakvog ponašanja policije.

– Policija je više nas maltretirala, umesto da nas zaštiti. Ovde nema nikakve zaštite za nas, takvo je vreme došlo. On se bahato ponašao. Nije bio trenutak za ovako nešto pred decom, ja ga nisam provocirao što su i sigurnosne kamere zabeležile – rekao je on.

U selu Donja Brnjica učestali su incidenti, pa je tako pre nekoliko godina pucano na srpsku decu koja su se nalazila u školskom dvorištu.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

KiM 🇷🇸

Direktor Agencije Avni Kastrati je na konferenciji za medije naveo da preliminarni rezultati popisa ne uključuje popisane građane u inostranstvu. Za kosovsku dijasporu popis...

KiM 🇷🇸

U saopštenju se navodi da je nakon gledanja video snimaka sa lica mesta „primećeno da su prošle četiri nepoznate osobe, i da se sumnja...

KiM 🇷🇸

Prema njegovim rečima, Amerikanci su „blokirali“ Kurtija, pa je u Vašington pozvana samo tzv. predsednica Vjosa Osmani. „Kurti ima problema sa SAD“, rekao je...

KiM 🇷🇸

„Deva im je heroj. I to vam ukazuje o kakvim tačno ljudima je reč, a koji su u vladi u Prištini. To su ljudi...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.