Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politika

Luksemburška investicija stiže u oktobru u Srbiju

Luksemburska Investicija Stize U Oktobru U Srbiju.jpg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj ceremoniji otpočinjanja radova na železničkoj obilaznici oko Niša, gde je istakao značaj investicije u grafenske nanocevi u Pazovi. Iako nije reč o velikoj investiciji, Vučić je naglasio da je veoma značajna, te da će otvaranje radova u oktobru predstavljati korak ka budućnosti. Grafenske nanocevi su nova tehnologija u oblasti metala i predstavljaju važan korak napred za Srbiju.

– Prave prvu jednu investiciju, grafenske nanoceve u Pazovi. Nije velika investicija, ali veoma značajna.  U oktobru je otvaranje radova, nove tehnologije i metala, ono što jeste budućnost. To su veoma dobre vesti za Srbiju – poručio je Vučić.

Ovom prilikom, Vučić je istakao da su ove investicije, iako možda ne velike, veoma značajne za budućnost zemlje. Nove tehnologije poput grafenskih nanocevi predstavljaju perspektivu za razvoj industrije i otvaranje novih radnih mesta, što je od velikog značaja za ekonomski rast.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Politika

Predsednik se obratio na Egipatsko-srpskom poslovnom forumu – Hvala vam mnogo što ste me ugostili u ovom divnom zdanju. Ljudi ne vide neophodnost ovih stvari...

Politika

Većina vodećih medijskih kuća u SAD izvestila je o događaju na način koji se može opisati kao relativizacija ozbiljnosti situacije i događaja. Na primer, NBC...

Politika

Demokratija mora biti odbranjena, a ljudski život neprikosnoven, naveo je Vučević

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.