Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politika

IZABRANO RUKOVODSTVO GRADSKE OPŠTINE VRAČAR

Izabrano Rukovodstvo Gradske Opstine Vracar.jpg

 Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, gde je završio specijalističke studije, magistrirao i doktorirao iz oblasti kardiologije, a 2013. godine izabran je u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu u Beogradu za predmet Interna medicina – kardiologija.

Dobitnik je najvišeg priznanja – „Zlatne medalje“. Predsednik je Srpskog lekarskog društva. Inicijator novih programa iz oblasti kardiologije, član je nekoliko desetina srpskih,  evropskih i svetskih udruženja kardiologa. Član je Srpske napredne stranke.

Po izboru za predsednika opštine prof. dr Milan A. Nedeljković izrazio je zahvalnost na ukazanom poverenju i istakao svoju posvećenost uvođenju novih inicijativa i unapređenju rada opštine Vračar. Obrazložio je svoj program koji će i dalje biti usmeren pre svega ka unapređenju kvaliteta života najmlađih i najstarijih Vračaraca, poboljšanju komunikacije sa građanima i komunalnom uređenju Vračara.

Za zamenika predsednika Gradske opštine Vračar izabran je Dragi Lukić. Završio je Pedagošku akademiju za obrazovanje nastavnika razredne nastave, a potom i Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu. Svoju prosvetarsku misiju počeo je na Vračaru.

Bio je član Veća Gradske opštine Vračar  od  2016. godine. Član je Socijalističke partije Srbije od  njenog osnivanja i predsednik Opštinske organizacije SPS-a Vračar.

Skupština opštine Vračar takođe imenovala članice i članove Veća Draganu Belojević, dr Lejlu Ribać, Marka Ivetića, Marka Radunovića, Željka Nikčevića, Ignjata Kovačevića, Bojana Šurkalovića, dr Perišu Simonovića i Damjana Dimitrijevića, koji će na čelu sa predsednikom sprovoditi različite projekte i aktivnosti u cilju poboljšanja uslova života građana Vračara.

Na konstitutivnoj sednici za predsednika Skupštine opštine Vračar izabran je akademik prof. dr Jovan Hadži Đokić, sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Vračar sutra“ koji je tu funkciju obavljao i u prethodnom sazivu. Na mesto zamenika predsednika izabran je Vlada Pavlović. Dosadašnji sekretar Skupštine Zoran Lukić ponovo je postavljen na tu funkciju, a za zamenika je postavljen Mihailo Grupković.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Politika

Na pitanje novinara da prokomentariše reagovanje slovačkog premijera Roberta Fica, koji je rekao da je scenario atenatata na Donalda Trampa kopija senarija atentata na...

Politika

Predsednik se obratio na Egipatsko-srpskom poslovnom forumu – Hvala vam mnogo što ste me ugostili u ovom divnom zdanju. Ljudi ne vide neophodnost ovih stvari...

Politika

Većina vodećih medijskih kuća u SAD izvestila je o događaju na način koji se može opisati kao relativizacija ozbiljnosti situacije i događaja. Na primer, NBC...

Politika

Demokratija mora biti odbranjena, a ljudski život neprikosnoven, naveo je Vučević

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.