Connect with us

Hi, what are you looking for?

Svet

Majka u Italiji bacila ćerku i psa sa zgrade

Majka U Italiji Bacila Cerku I Psa Sa Zgrade.jpg

Majka, koja je ranije lečena zbog mentalnih problema, opravdala je monstruozni čin bacanja svoje šestogodišnje ćerke i psa sa zgrade, tvrdeći da ju je proganjao nasilan otac, izazivajući šok i tugu u zajednici.

Majka je u dugačkoj objavi na svom ličnom profilu opravdala svoj postupak objašnjavajući da je to uradila zato što je devojčicin deda, a njen otac, bio „nasilan i agresivan“.

„Niko me ne čuva od njega, on me proganja,“ napisala je žena.

Žena je inače bila psihijatrijski bolesnik lečena u Centru za mentalno zdravlje, a često je na svom profilu govorila o zaverama koje je njena porodica „skovala protiv nje“.

U dugačkom postu, objasnila je da su nju, njenu ćerku i muža proganjali njen otac, međutim, često je pisala rečenice koje nisu bile povezane.

Navela je i da je njen muž bio uz njenog oca bez obzira na to što je „znao kakvo je nasilje trpela dok je bila neudata i u porodičnoj kući“.

Žena je izašla na skele koje su bile postavljene zbog renoviranja zgrade, bacila svoju ćerku i psa, a zatim pokušala samoubistvo.

Šestogodišnja devojčica i pas stradali su na licu mesta, dok je majka prevezena u bolnicu gde se trenutno nalazi u vrlo teškom stanju.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Svet

Bajden je napravio gaf ubrzo nakon što je pomešao ruskog predsednika Vladimira Putina i ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog na drugom događaju. – Vidite, ne bih izabrao potpredsednicu...

Svet

Agencija Republike Slovenije za okolinu (ARSO) prognozira da će vrućine potrajati idućih nedelju dana, ali i da je moguće rušenje rekordne temperature mora. RTV...

Svet

Komentarišući mirovnu misiju mađarskog premijera Viktora Orbana, pomoćnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džejk Salivan je rekao da Bela kuća smatra da mirovni napori...

Svet

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da će mere podrške koje su dogovorene na samitu u Vašingtonu učiniti Ukrajinu „jačom“ i postaviti temelje...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.