Connect with us

Hi, what are you looking for?

Estrada

Britanci besni na princa Vilijama i zabrinuti za Kejt:

Britanci Besni Na Princa Vilijama I Zabrinuti Za Kejt.jpg

Britanci su besni na princa Vilijama zbog princeze Kejt Midlton koja se u javnosti nije pojavila od Božića. Od kada je u martu princeza otkrila da ima rak, javnost je zabrinuta za njeno zdravlje. Vestima se pristupa oprezno, a iz palate niko ne iznosi informacije, pa je nejasno šta je istina, a šta nije. Pratioci očekuju odgovore i spekulišu da je Kate u lošem zdravstvenom stanju i da nije potpuno iskrena u videu u kojem je govorila o dijagnozi.

„Kate nije rekla istinu o raku. Lagala je, iznela je polovičnu istinu. Koju vrstu raka ima, koliko dugo će se lečiti? Stanje možda i jeste mnogo gore nego što mislimo“, pišu.

Britanci se posebno okomili na princa Vilijama.

„Da li ćeš nam konačno reći gde je Kejt? Neka ceo svet sazna tu gorčinu istine. Zašto je držiš u kući? Da li si otišao kod ljubavnice?“, komentarišu ljuti pratitelji zvaničnog Instagram profila princa i princeze od Velsa.

Ipak, večeras se put nakon dijagnoze raka, princeza oglasila i progovorila o svom zdravstvenom stanju. Kejt je takođe rekla da će prisustvovati javnom događaju sutra.

Ona je bila na lečenju, uključujući hemoterapiju, otkako joj je ranije ove godine dijagnostikovan neodređeni tip bolesti. U izjavi objavljenoj danas, rekla je da „napreduje dobro“ ali ima „dobre i loše dane“. Izjava je praćena novom fotografijom Kejt.

„Tokom loših dana osećate se slabo, umorno i morate se prepustiti svom telu da se odmori“, rekla je.

„Na dane kada se osećam dovoljno dobro, uživam u učestvovanju u školskom životu, provodim lično vreme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da počinjem malo da radim od kuće.“

Kejt je potvrdila da će sutra prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi, poznatoj i kao Trooping the Colour, sa svojom porodicom u Londonu.

Razumljivo je da se Kejtino prisustvo na događaju ne treba shvatiti kao povratak punim javnim obavezama.

„Nadam se da ću učestvovati na nekoliko javnih događaja tokom leta, ali isto tako znam da još nisam ‘izašla iz šume'“, nastavila je Kejt u svojoj izjavi.

„Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan kako dolazi, slušam svoje telo i dopuštam sebi da uzmem ovo preko potrebno vreme za ozdravljenje.“

Ovo će biti prvi javni angažman princeze od decembra 2023. kada se pridružila ostatku kraljevske porodice na godišnjoj božićnoj crkvenoj službi u Sandringemu. Primljena je u bolnicu zbog operacije abdomena 16. januara, a operacija je obznanjena sledećeg dana, kada je Kensingtonska palata saopštila da se oporavlja.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Estrada

Kimbal Mask (51) je odrastao u Južnoj Africi sa svojim bratom Ilonom (53) i sestrom Toskom (49). U nedavnom intervjuu za Times je rekao...

Estrada

Šenon Doerti je planetarno postala poznata 1990. godine kao neustrašiva Branda Volš u seriji „Beverli Hils, 90210“ na TV Foks. Glumica je igrala u 111...

Estrada

Španski teniser i finalista ovogodišnjeg Vimbldona Karlos Alkaraz uspeo je da za veoma kratak period uđe u sam vrh teniskog sveta i tako se...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.