Connect with us

Hi, what are you looking for?

Estrada

Megan Markl – DeSIGNIA.rs

Megan Markl Designiars.jpg

Megan Markl i princ Hari prinuđeni da „krenu od nule“ i da se vrate na početni plan koji su imali pre „Megzita“, kada su se odrekli svih kraljevskih dužnosti što se desilo pre četiri godine, prenosi Mirror.

Odbegli par koji danas živi sa svojom decom u Americi, tačnije u Kaliforniji, kako navode strani mediji rešili su da ovog puta svoje „gnezdo sviju“ na čak dve lokacije i to ni manje ni više nego u Americi i Velikoj Britaniji.

Naime. Hari ima u planu da svoju porodicu ovog puta smesti u Britaniju, a sve potiče od rigorozne odluke kralja Čarlsa III da im se oduzme Frogmor kotidž.

Kako navode strani mediji, bračni par namerava tu da provede jedan deo godine, a drugi deo godine da provede u Americi.

Svi ovi detalji sugerišu na to da bi i Megan sada dolazila u Britaniju uprkos tome što je svet upoznat sa time da Britanci i nisu baš prijateljski naklonjeni njoj.

Kako izvor navodi, cela ova ideja potiče od Harijeve žarke želje da se što pre nakon „Megzita“ nastani u svojoj rodnoj zemlji uprkos tome što je dobro poznato da Megan ne bi želela da je stalno u Britaniji.

 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

 


Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Estrada

Kimbal Mask (51) je odrastao u Južnoj Africi sa svojim bratom Ilonom (53) i sestrom Toskom (49). U nedavnom intervjuu za Times je rekao...

Estrada

Šenon Doerti je planetarno postala poznata 1990. godine kao neustrašiva Branda Volš u seriji „Beverli Hils, 90210“ na TV Foks. Glumica je igrala u 111...

Estrada

Španski teniser i finalista ovogodišnjeg Vimbldona Karlos Alkaraz uspeo je da za veoma kratak period uđe u sam vrh teniskog sveta i tako se...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.