Connect with us

Hi, what are you looking for?

Estrada

Kejt Midlton – DeSIGNIA.rs

Kejt Midlton Designiars.jpg

Poštovaoci Kejt Midlton ne bi trebalo da očekuju princezu od Velsa nakon njenog izlaska u javnosti tokom festivala „Trooping the Colour“ .

„Princezi je zapravo potreban dug oporavak“, izjavila je kraljevska ekspertkinja Kejti Nikol, a prenosi Entertainment Tonight.

„Mislim da je taj dan kada su sve oči sveta bile uprte u nju uzele danak kada je u pitanju njeno zdravlje“, objasnila je ona, „mislim da ne treba očekivati princezu da ponovo izađe u javnost neko vreme“.

Nikol je uporedila princezu od Velsa sa krhkim labudom i na taj način stavila svima do znanja koliko je zapravo zdravstveno stanje Kejt i dalje alarmantno.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

Ona je dodala i to da je Kejt samim tim što je prisustvovala festivalu „Trooping the Colour“ uložila mnogo napora i energije kako bi odgledala samu paradu. Ta činjenica, kako navodi kraljevska ekspertkinja nam govori da princeza nema više toliko snage i energije u sebi kao što je imala pre nego što se podvrgla preventivnoj hemoterapiji.

Da podsetimo, Kejt Midlton je svetu svoju dijagnozu o raku objavila u martu prošle godine, dva meseca nakon što se povukla sa svojih dužnosti i kada se podvrgla operaciji abdomena.

Kejt Midlton

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

Pre nego što je otkrila svoje zdravstvene probleme, njeno odsustvo iz javnosti je izazvalo opštu histeriju u svetu, tako što su kružile razne teorije zavere o tome šta se desilo sa voljenom proncezom.

Ne samo što se spekulisalo da ju je princ Vilijam varao sa lejdi Rouz Henberi, već su i kružile glasine da se čak i pojavila dvojnica Kejt Midlton.

Kejt Midlton je potom konačno otkrila razlog svog odsustva kada je i saopštila da boluje od opake bolesti, odnosno od raka.

 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Estrada

Pevačica Goca Tržan i bubnjar Radomir Raša Novaković upoznali su se na jedan vrlo interesantan način, nakon čega je otpočela njihova romansa, koju Goca nije...

Estrada

Kajli Džener i Timoti Šalame su prošle godine započeli vezu, a svoju intimu vešto čuvaju od očiju javnosti. Sve to smeta Kris Džener, pa...

Estrada

Američka pevačica Keti Peri i njen partner Orlando Blum letuju na Sardiniji i po svemu sudeći uživaju na mediteranskom suncu i vazduhu. Ali to nije sve...

Estrada

Malo je verovatno da će kraljevska porodica zameniti princezu Kejt ako ne bude mogla da prisustvuje finalu Vimbldona Nadamo se da će princeza Kejt...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.