Connect with us

Hi, what are you looking for?

Holivud

Umro pretučen glumac – DeSIGNIA.rs

Umro Pretucen Glumac Designiars.jpg

Turski glumac i muzičar Umut Emre Ajtekin brutalno je pretučen u jednom restoranu u Istanbulu nakon čega je preminuo verenici na rukama. 

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Hajretina Ostašija i Džejhuna Tusdžununa koji su 4. februara nogama i rukama Ajtekinu naneli povrede od kojih je na mestu preminuo.

Na snimku nadzornih kamera vidi se da su Ajtekin i njegova verenica došli u restoran brze hrane oko 5.30.

Ajtekin je malo kasnije otišao do pulta da uzme hranu, međutim, Ostaši se iznenada zatrčao i udario ga u glavu. Muzičar je pao nakon čega su obojica optuženih nastavili da ga udaraju nogama i rukama. Verenica je pokušala da ih razdvoji, međutim, Ajtekin je već zadobio kobni udarac.

Ostaši je tužiocima rekao da ga je muzičar vređao za stolom i da ga je udario jer je bio isprovociran. Tusdžun takođe tvrdi da ga je Ajtekin psovao.

– Žrtvu, koja je pala na zemlju, udario sam između leđa i ramena tri ili četiri puta jer sam mislio da ima pištolj kod sebe. Psovao mi je majku i zato sam ga udario – rekao je na saslušanju.

Bili pod dejstvom alkohola 

Verenica nastradalog muzičara, Sandra Marija Magdelana Zepin, navela je u tužilaštvu da su tokom prethodnog dana i večeri pili alkohol na različitim mestima i da su 4. februara oko 5.30 došli u restoran da jedu. Zepin je naglasila da je primetila dvojicu krupnih muškaraca za susednim stolom i da joj je Tusdžun dobacivao kad je Ajtekin otišao u toalet.

– Hajde da pronađemo drugi sto – predložila je vereniku kad se vratio iz toaleta i objasnila mu šta se dogodilo.

Ajtekin je potom prišao optuženima da porazgovaraju, međutim, kako je Zepin izjavila, nije bilo teških reči.

– Nešto su rekli jedan drugom kad je Umet otišao po hranu. Nisam razumela šta gu pričali. Onda je Ostaši prišao Umutu sa leđa i snažno ga udario u glavu. Nastavili su da ga tuku na zemlji. Nisam mogla da ih zaustavim – rekla je Zepin.

Tužilac za napadače traži doživotnu kaznu zatvora.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Holivud

Alek Boldvin zaplakao je i zagrlio svoju suprugu nakon što je odbačena optužnica za ubistvo iz nehata. Sudija u Santa Feu (Novi Meksiko), rekla je da...

Holivud

Već neko vreme šuška se o problemima u braku Dženifer Lopez i Bena Afleka, ali pevačica i glumac još uvek nisu komentirisali ništa na tu temu. Međutim,...

Holivud

Šeli Duval umrla je u 75. godini života.  Zvezda horor filma „Isijavanje“ umrla je od komplikacija dijabetesa u četvrtak u svom domu u Blanku u...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.