Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zadruga

Marko Đedović namestio aferu Jelene i Uroša

Marko Djedovic Namestio Aferu Jelene I Urosa.jpg

U Eliti se pre neki dan povela priča da je Jelena Marinković prevarila Ivana s Urošem Rajačićem. 

Za to su navodno saznali neki učesnici, koji su to i javno izneli pred milionima gledalaca. 

Gledaoci su odmah izrazili sumnju u ovu priču, što mahom i iskazuju na društvenim mrežama. 

Većina njih je ovu aferu shvatila kao nameštaljku Marka Đedovića, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kom Đedović priznaje da „niotkuda izvuče temu“. 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

– Jesi li video? Pitanja novinara dve teme: Ša i Miona i ja. E zato sam ja najbolji ikada. Vidi, ja niotkuda izvučem temu. Kako sam ih razvalio kao kante, još Bojana i Matora potvrđuju moju priču. 

 

 

Korisnici društvenih mreža žestoko su osudili Đedovića, a komentari su se samo nizali. 

– „Čovek koji namešta situacije“, „Sudiće ti Bog za to što radiš“, „Videli smo sve“, „Niko ne veruje u tvoju nameštaljku“, „Afera Jelene i Uroša je lažna, a ovo je dokaz“ – bili su samo neki od komentara. 

Ivan: „Ako je istina, razvešću se“ 

Ivan Marinković izrazio je sumnju u suprugu Jelenu, a kako je naveo, planira da obavi razgovor i s Urošem Rajačićem. 

– S Urošem planiram da porazgovaram i da pitam da li je namerno otišao u zatvor. Ako je sudbina ovakva Bože moj, saznaćemo sve ubrzo, biće razvod vrlo brzo. Nekome ću se us*ati u život na sebi svojstven način. Ja slušam da postoje prepucavanja između njih već mesecima, flert može da se desi bilo gde, ako je to istina ja ću priznati grešku i razvešću se. Ljudi su dovoljno upoznali Jelenu i ne znaju njenu prošlost kao ni ja i da žena dozvoli sebi da radi bilo šta sa Rajačićem. Ona je devet meseci bila sama napolju prošle godine i ja sam to prevazišao jer imam maksimalno poverenje u nju – rekao je Ivan.

– Ako je istina to što je Stefani rekla, ja sam primetila samo čudnu komunikaciju i to je to, nemam nikakve dokaze za te tvrdnje – rekla je Bojana.

– Za mene je apsurd ovo sve, ja kapiram Đedovića da mu je ovo životna hrana, vidi da nema ni jednog partnera u životu da postavi pitanje Stefani da li je to istina, to što bi ti voleo da nekome drkaš ku*ac ne znači da to neko drugi radi – rekao je Ivan.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Zadruga

Uroš Stanić zauzao je 13. mesto. u velikom finalu rijaliti takmičenja Elita 7. Njegova podrška večeras je izostala, a on nije krio da mu je...

Zadruga

Desio se još jedan presek u Eliti tokom finalne večeri, a saopšteno je i ko sledeći napušta takmičenje. Iz rijalitija je ispada Milena Kačavenda,...

Zadruga

Još jedan presek desio se u Eliti, a odlukom gledalaca takmičenje je napustila Jovana Tomić Matora. Ona je zauzela 11. mesto, te se pridružila...

Zadruga

Desio se još jedan presek u Eliti, a sledeći ko je ispao je Marko Đedović. Marko je osvojio 12. mesto, a potom se pridružio...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.