Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zadruga

Ivan Marinković je najveći gubitnik u Eliti

Ivan Marinkovic Je Najveci Gubitnik U Eliti.jpg

Ivan Marinković najavio je razvod od Jelene, koja je priznala da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, zbog čega se direktno iz Elite obratio advokatu. 

Dok su razgovarali o svom problemu, Ivan i Jelena su skidali bubice da ih niko ne čuje, zbog čega će snositi ozbiljne posledice. 

Kako se nenošenje bubice strogo novčano kažnjava jer se time obesmišljava koncept rijalitija kao televizijskog programa, osim toga što im je pukao brak, par će pući i sa parama, s obzirom na to da su kazne za nenošenje bubica paprene.

Pošto su Ivan i Jelena Marinković satima razgovarali bez bubica i to baš kada su postali centar dešavanja u „Eliti“, njih dvoje će morati da plate kaznu.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku. YouTube/Zadruga Official

 

Inače, kako mnogi navode da će Ivan Marinković iz Elite izaći sa nula dinara. 

Ivan je pravio brojne probleme u rijalitiju, sukobljavao se sa brojnim cimerima, a nedavno je kažnjen i oduzimanjem mesečnog honorara zbog nasrtaja na Uroša Stanića.

Marinković je nedavno nasrnuo i na Žanu, nakon čega je kažnjen oduzimanjem nedeljnom honorara, a ovo je samo jedna u nizu kazni na njegov račun.

Niko nije ni slutio koje su cifre u pitanju sve dok Đedović nedavno nije šokirao izjavom i to javno, rekavši tom prilikom da Ivan Marinković iz rijalitija izlazi sa nula dinara i da ništa zapravo nije zaradio zbog svog ponašanja.

Na Markovu izjavu se nadovelo još nekoliko učesnika koji su ovu informaciju potvrdili, te dodali da je Ivan zbog toga nervozan i besan.

Korisnici društvenih mreža koji pomno prate rijaliti dešavanja navode da je Ivan „najveći gubitnik u Eliti“, jer će osim što izlazi bez honorara, ostati i bez supruge sa kojom je planirao i decu. 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Zadruga

Juče su se na društvenim mrežama pojavili snimci sa nadzornih kamera jednog hotela na kojima je navodno Anita Stanojlović.  Na snimku se vidi kako...

Zadruga

Aneli Ahmić ne krije da „puca“ na pobedu u rijaliti programu Elita, pa ne čudi što je pre ulaska na imanje u Šimanovcima detaljno isplanirala...

Zadruga

Nekoliko dana pred finale Elite, na imanju u Šimanovcima nastao je skandal kada je Stefani Grujić otkrila da je Jelena Marinković bila intimna s Urošem...

Zadruga

Miljana Kulić diskvalifikovana je pet dana pred finale Elite.  Kulićeva je napravila haos na imanju zbog procenata od strane glasova publike, nakon čega je...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.