Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zadruga

Mikica Bojanić šokiran Jeleninom preljubom

Mikica Bojanic Sokiran Jeleninom Preljubom.png

Pevač i bivši učesnik rijaltija Mikica Bojanić bio je jedan od malobrojnih gostiju na svadbi Jelene i Ivana Marinkovića, čiji brak će, po svemu sudeći uskoro biti okončan.

Mikica je, kao i ostali, gledao „Pretres nedelje“ i ostao je u šoku zbog Jelenine afere s Urošem Rajačićem.

 Šokiran sam do te mere… Toliko stvari sam u životu video i prošao da malo šta može da me iznenadi. Svi znamo šta se dešava, šta se kroz ostale sezone dešavalo, ali nekoliko dana pre kraja da se desi sve ovo… Šta me je najviše šokiralo, taj njen bezobrazluk, ta hladnoća njena u svemu tome. Ne može niko nikoga da natera da živi sa nekim, ali da si toliko hladna, bez empatije, a živela si sa nekim… Svi mi napravimo greške, ali ovo… Ne da sam šokiran, nego ne znam šta da mislim, da može tako hladno da priča, da provocira, to je suština. Ona i dalje njega provocira kroz sve to. Šokiran sam, iskreno – naveo je za domaće medije Mikica, pa dodao:

Foto: Youtube/Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

– Sećaju se gledaoci da sam sa Ivanom bio jako dobar, ona je tad čak zamerala što je Ivan sa mnom pio… Posle toga smo se mi videli, bili smo na ručku sa mojom suprugom, upoznali se, ali vrlo kratko, ne da je poznajem, da sam se družio, izlazio ne znam ni ja koliko, pa da mogu da dam sud o njoj. Bio sam im na svadbi, ispoštovao, videli smo se u Novom Sadu, dva-tri puta, ništa više od toga.

Bojanić je istakao da je mislio da su, nakon što su pregurali težak period, Marinkovići konačano „stali na noge“.

– Imali su tuča, svađa, prošli su sve to, video sam da im je čvrsta veza. Stali su na noge, on se otarasio poroka, delovalo je da je to-to. Nisam imao nijednu zamerku, niti sumnju da nešto nije u redu. Pričali su o njihovoj budućnosti, letovanju, bio sam upućen da će ući zajedno u „Elitu“, ali ovo mi nije bilo ni na kraj pameti – naveo je Mikica.

Bojanić je komentarisao i da li će se Marinković, posle Jelenine izdaje, ponovo vratiti starom poroku, alkoholu.

– Ovo je katastrofa. Ni u najluđim snovima nije mogao da pretpostavi da će mu se ovo desiti. Ne mislim da će lako moći da se izdigne iz svega ovoga. Znam da je istinski voli, ovo je baš udarac i teško da će biti dobro – zaključio je za Pink.rs Bojanić.

„On će iz Elite izaći kao najveći gubitnik“

Ivan Marinković najavio je razvod od Jelene, koja je priznala da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, zbog čega se direktno iz Elite obratio advokatu. 

Dok su razgovarali o svom problemu, Ivan i Jelena su skidali bubice da ih niko ne čuje, zbog čega će snositi ozbiljne posledice. 

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Zadruga

Desio se još jedan presek u Eliti tokom finalne večeri, a saopšteno je i ko sledeći napušta takmičenje. Iz rijalitija je ispada Milena Kačavenda,...

Zadruga

Još jedan presek desio se u Eliti, a odlukom gledalaca takmičenje je napustila Jovana Tomić Matora. Ona je zauzela 11. mesto, te se pridružila...

Zadruga

Desio se još jedan presek u Eliti, a sledeći ko je ispao je Marko Đedović. Marko je osvojio 12. mesto, a potom se pridružio...

Zadruga

Rijaliti šou „Elita 7“ bio je prepun raznih događaja, od srećnih ljubavi i emotivnih lomova, do svađa, tuča, pa čak i trudnoća među učesnicama....

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.