Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lepota i Moda

Kejt Midlton – DeSIGNIA.rs

Kejt Midlton Uputila Pismo Izvinjenja.jpg

 

Pre nego što se Kejt Midlton pojavila u javnosti, počele su da „cure“ informacije da je viđena daleko od Velike Britanije, mada je Kensingtonska palata to negirala.

Nakon što se šest meseci nije pojavljivala u javnosti, svet je uhvatila panika šta se to dešava sa njom, a Kejt se potom konačno pojavila pred kamerama i fotoaparatima.

 Svi su odahnuli, kada se princeza od Velsa pojavila na festivalu „Trooping the Colour“ kojim se zvanično obeležio i rođendan kralja Čarlsa, a njeni obožavatelji bili su očarani Kejtinim izgledom nakon meseci borbe sa neimenovanom vrstom raka.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

Da podsetimo, princeza je u potresnom video saopštila da je podvrgnuta preventivnom hemoterapijom, a u petak je otkrila da je pred njom još nekoliko meseci borbe. 

Međutim, teorije zavere ne prestaju da se zahuktavaju pa je u američkim medijima isplilvala vest da je viđena u Hjustonu, odnosno da se leči u Americi. Iako je većinu tračeva ignorisala, Kensingtonska palata je morala da se o ovom traču oglasi. 

Naime, palata je za Houston Chronicle sugerisala da su navodne tvrdnje o princezinom lečenju netačne, te da se nalazi u Londonu.

Ipak, izvor za Life & Style je izjavio da ta glasina nije bila bez osnova.

kejt midlton

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

 

 

 

„Ima nekoliko svedoka koji kažu da su je videli u Teksasu. Veruje se da leti tamo-amo radi tajnog lečenja raka“, rekao je. Hjuston je inače poznat po Centru za rak „MD Anderson“, a portal SheKnows piše kako ima smisla da javne osobe poput princeze od Velsa traže najbolju opciju za lečenje. Ali problem je taj što Kejt sada rešenje za svoj zdravstveni problem, navodno traži van Britanije, odnosno u Americi.

Da podsetimo, Kejt Midlton je pokroviteljka brojnih zdravstvenih institucija u Britaniji, a izvor ističe da bi „izgledalo jako loše“ da je princeza od Velsa zaista otišla da se leči u Americi.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

 

 


Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Lepota i Moda

Pavačica Nina Badrić otputovala je na Mikonos gde uživa u moru i odmoru. Ona je očigledno otišla na jednu od svojih omiljenih destinacija jer...

Lepota i Moda

Kejti Peri je konačno objavila naziv i datum svog novog albuma. Pevačica je u sredu podelila sliku na prednjoj strani albuma i otkrila još...

Lepota i Moda

  Mršavljenje nije lako započeti ili održavati sve dok ne budemo zadovoljni svojom težinom, zdravljem i izgledom, a s obzirom na to koliko saveta, preporuka...

Lepota i Moda

Stručnjakinja za negu kože je otkrila najčešće greške koje ljudi prave i podelila jedina tri proizvoda koja su vam potrebna. Mnogi od nas imaju rutine za negu kože...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.