Potrebno je
Za testo:
- 2 jaja
- 200 g šećera
- 200 ml ulja
- 500 g brašna
- 1 prašak za pecivo
Za nadev:
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte jaja, šećer, ulje, brašno i prašak za pecivo. Zamesite glatko testo pa od njega oblikujte male kuglice. Pecite dok ne dobiju zlatnu boju, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prohlađene breskvice izdubite pa napunite džemom. Na kraju ih valjajte u obojeni šećer. Prijatno!
Savršeni za svečanu i slavsku trpezu, pravićete stalno.
Očaravajuće bombice savršene su za slavsku trpezu.
Slatke kolačiće napravićete brzo, a svi će vam tražiti dodatak.
Neodoljivi desert ni malo ne zaostaje za originalom, a topi se u ustima.
Slatki i ukusni kolači, ukusa koji priča priče.
Slatkiš bez mane. po starom receptu.
Neodoljiva i slatka poslastica, najbolje odmah stavite duplu meru.
Kolač koji osvaja od prvog zalogaja, za pravo uživanje.
Kolač sa mlekom po starom teta Nadinom receptu.