Dodajte i prašak za pecivo
Uz kvasac dodajte i pola kesice praška za pecivo. Izbećićete da se pojave rupice u krofnama.
Rakija
Dodajte kašičicu rakiju i krofne neće da upiju masnoću.
Nemojte da pretrpavate tiganj
Pazite da ne pretrpavate količinom jer se neće dobro ispeći, a i biće masne.
Koristite tople sastojke
Brašno pre mešenja zagrejte oko 3 minuta, u rerni na 20 stepeni.
Sočne i slatke, bićete oduševljeni.
Legenda glumačkog pozorišta i žena za primer čije uloge vole da gledaju i mladi i stari ima karijeru koja traje decenijama. Da nije samo talentovana u svojoj struci, tvrde oni koji su probali njena jela, i malo je reći da su oduševljeni. Upravo takve su i ove krofne, mekane kao duša.
Aromatično pecivo nestače sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Sergej Ćetković, popularni pevač koji svojim baladama topi srca publike, priprema se za koncerte 13. i 14. decembra u Centru „Sava“, kojima će obeležiti četvrt veka profesionalne muzičke karijere. Nema sumnje da će publika s njim uglas pevati najveće hitove, a iz prvog reda će ga bodriti supruga Kristina i ćerkice Mila i Lola. Sergejeva supruga sa svojim pratiocima deli recepte za razne đakonije, među kojima su i posne krofne, koje su upravo popularnom pevaču omiljene. Mekane i vazdušaste, a kao stvorene za božićni post.
Fenomenalan slatkiš, za prave sladokusce.
Neodoljive i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Ćufte će biti nikad ukusnije, a trik je jednostavan.
Neodoljiva pita budi sva čula.
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.