Potrebno je:
- 1 kg svinjskih šnicli
- 200 g brašna
- 100 ml ulja
- 1 crni luk
- 3 čena belog luka
- 1 kašika slatke mlevene paprike
- 1 kocka za supu (goveđa)
- 500 ml vode
Priprema:
Šnicle po ukusu posolite,pa ih uvaljajte u brašno i pržite sa obe strane da porumene. Izvadite na ubrus. U istoj šerpi propržite iseckane crni i beli luk. U vreloj vodi razmutite kocku za supu pa dodajte u šerpu. Dodajte mlevenu papriku i kašiku brašna, pa promešajte da ne bude grudvica. Vratite šnicle u šerpu i ostavite da se dinstaju pola sata.
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
Nije tu ništa komplikovano.
Primenite jednostavan trik koji provereno radi.
Totalno drugačije jelo, u aromatičnom spoju.
Neodoljive, pravićete stalno.
Fenomenalan slatkiš, za prave sladokusce.
Neodoljive i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Ćufte će biti nikad ukusnije, a trik je jednostavan.
Neodoljiva pita budi sva čula.