Potrebno je:
- 200 g mlevenog keksa
- 70 g otopljenog putera
Za fil:
- 450 g krem sira
- 250 g slatke pavlake
- 170 g kokosovog brašna
- 150 g šećera u prahu
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mleveni keks sa otopljenim puterom da dobijete kompaktnu smesu. Preručite u kalup i ravnomerno rasporedite. Zasebno umutite slatku pavlaku u čvrst šlag. U posebnoj činiji pomešajte neutralni sir sa prah šećerom i ekstraktom vanile, pa sve dobro sjedinite. Ručno sjedinite šlag i smesu sa sirom, pa na kraju dodajte kokosovo brašno. Ponovo promešajte da dobijete kompaktnu smesu. Fil ravnomerno rasporedite preko kore i poravnajte, pa ostavite u frižideru bar 3 sata da se dobro ohladi i stegne. Pospite čizkejk kokosom. Bon appetit!
Kolač koji osvaja od prvog zalogaja, za pravo uživanje.
Ni malo ne zaostaje za originalom, ukusa koji priča priče.
Sočni kolač raspametiće i one koji ne vole slatko.
Sočni desert osvojiće i one izbirljive.
Ćureća salata može se poslužiti hladna ili na sobnoj temperaturi
Dvadeset minuta kasnije, uživaćete u mekanom i sočnom burgeru
Kolač sa muskantnom tikvom je božanstven, a cimet mu daje dodatni šmek.
Savršena za one koji poste.
Odlična je za dane posta.