Potrebno je:
- 500 g kora za pitu
- 400 g slanog punomasnog sira
- 400 g spanaća
- 4 jaja
Priprema:
Spanać oprati, izblanširati i sitno iseckati. Sir usitniti, jaja umutiti i pomešati sa spanaćem. Stavljati tri kore jednu na drugu i svaku poprskati uljem, a treću koru nafilovati, pa urolati. Ređati rolnice u podmazan pleh. Premazati ih odozgo uljem i peći na 200 stepeni oko pola sata, odnosno dok ne porumene.
Desert koji pomera granice dobrog ukusa, svaki zalogaj je sve slađi.

Sočne i mekane kao pamuk, za pravo uživanje.

Slatke i mekane, obožavaće svi ukućani.

Video korisnice Tik toka brzo je postao viralan, a kažu da je svaki zalogaj gurmanski raj.

Sočna čorba sa šampinjonima greje dušu i telo.

Slasno jelo oduševiće i one koji ne vole tikvice.

Fenomenalna poslastica raspametiće i one izbirljive.

Sočne i ukusne, pravićete stalno.

Dodajte kao prilog omiljenom jelu.
