Potrebno je:
- 3 kesice pudinga od vanile
- litar mleka
- 350 g šećera
- 220 g margarina
- 250 g mlevenog keksa
- 250 g kokosa
- 250 g mlevenih oraha
- 250 g šlaga
- 400 ml kisele vode
Priprema:
Margarin penasto umutite, pa dodajte puding. Smesu podelite na tri dela. Prvi deo napunite keksom, drugi kokosom, a treći mlevenim orasima. Ređajte u kalup sledećim redosledom: keks fil pa kokos pa orasi. Ostavite u frižideru da se što bolje stegne i prohladi. Umutite zasebno šlag sa kiselom vodom, pa dekorišite tortu.
Poslastica koja se lako pravi, a poći će vam voda na usta.

Fenomenalna i drugačija, a uspeva svima.

Drugačija poslastica, a kao osmišljena za bilo koju svečanost.

Napravite ovu raskošnu poslasticu po receptu Jelene Jurošević iz Sremske Mitrovice

Fenomenalan desert nestaće sa stola čim se postavi.

Savršena za sve prilike, za prave sladokusce.

Pravi se lako i brzo, a pojede još brže.

Slatke, a posne, najbolje odmah stavite duplu meru.

Ako volite klasične krofne, ove čokoladne ćete obožavati.
