Potrebno je:
Za biskvit:
Za fil
- 400 ml slatke pavlake
- 500 g maskarponea
- 50 g šećera u prahu
- 3-4 banane
- kakao za posipanje
Priprema:
Zasebno umutite slatku pavlaku pa dodajte šećer. Dodajte maskarpone pa sjedinite u krem. Ostavite da se prohladi. Presecite banane na pola po dužini . Piškote natopite u kafu, pa preko njih poređajte banana, pa premažite filom. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sav materijal. Ostavite tiramisu par sati u frižideru da se hladi, a najbolje preko noći, pa pospite kakaoom.
.
Neodoljivi i slatki, najbolje odmah stavite duplu meru.

Fenomenalan i sladak, oduševiće i one izbirljive.

Fenomenalan desert nestaće sa stola čim se postavi.

Savršena za sve prilike, za prave sladokusce.

Trik je jednostavan, a hleb će biti kao tek kupljen.

Prave se lako, a pojedu brzo.

Najbolje služite uz bareni pirinač.

Služite uz hleb ili krekere.

Najbolje služite uz sladoled ili voće.
