Potrebno je:
- 900 g pilećih prsa bez kostiju
- 250 g pavlake
- 200 g smrznutog graška
- 2 kašičice kari praha
- 1 luk
- 1 žuta paprika
- biljno ulje po želji
- so i biber
Priprema:
Na tiganju sa malo ulja prodinstajte crni luk i biber, oko 5 minuta. Onda dodajte kašičicu karija, promešajte i pržite povrće oko dva minuta. Izvadite povrće, pa dodajte seckana pileća prsa i drugu kašičicu karija. Pecite oko dva minuta sa svake strane. Zatim vratite povrće u tiganj, pa dodajte smrznuti grašak i kuvajte nekoliko minuta. Posolite i pobiberite, pa umešajte pavlaku.
Soćno jelo za gurmane i one izbirljive.

Držaće vas dugo sitim, a osvajaju od prvog zalogaja.

Sočna i ukusna, pravićete stalno.

Najbolje služite uz tartar sos.

Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

Savršena za svaku svečanost.

Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.

Raskošna i kremasta, nema ko vam neće tražiti recept.
