Potrebno je:
- 1 kg fileta soma
- 2 kašike kukuruznog brašna
- 2 kašike belog brašna
- 1 kašika ljute tucane paprike
- so
- suvi biljni začin
- ulje
Priprema
Ribu začinite solju i suvim začinom. Napravite smesu od brašna i paprike i začina, pa uvaljajte komade ribe s obe strane u napravljenu smesu. Ostavite ih u frižideru barem sat vremena. Na ulju pržite ribu dok ne dobije bakarnu boju.
Dodajte pomfrit ili prilog po želji, bićete oduševljeni.

Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.

Riblji specijalitet u slasnom spoju, za pravo uživanje.

Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

Najbolje služite uz kafu.

Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.

Greje dušu i telo, a svaki zalogaj je raj za nepca.

Slasno jelo držaće vas dugo sitim.
