Potrebno je
- 2 šolje brašna
- 1, 5 šolja jogurta
- pola praška za pecivo
- kašičica soli
Za posipanje:
Priprema
U jednoj posudi umutite brašno, jogurt, so i prašak za pecivo. Izlijte u manji pleh obložen pek papirom. Pospite susamom. Pecite pola sata, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Isključite pa ostavite pogaču 15 minuta u rerni. Prijatno!
Savršen spoj hleba i deserta, a ukućani će stajati u redu za još.
Ako hleb već sutra postane tvrd, primenite neki od navedenih trikova, biće kao tek kupljen.
Mekan i sočan, a ukusa koji govori 1000 jezika.
Pljosnata pogača koja se ukrašava začinskim biljem i maslinama, uzećete parče više.
Kremasta i drugačija, za dane kada nemate vremena.
Iako se konzumiranje voća smatra zdravim, prisustvo voćnog šećera može da pogorša simptome određenim oboljenjima, a može i da dovede do gojenja.
Sočne a kisele, za one izbirljive.
Drugačiji, a preukusan, okrepiće vas u momentu.
Očistite masnoće sa šporeta na jednostavan način, sa namirnicom koja vam nikad ne bi pala na pamet.