Potrebno je
- 300 g svežih pečuraka (šampinjoni ili druge po izboru)
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- maslinovo ulje
- so i biber
- 1 baget
- peršun za dekoraciju
Priprema
Na maslinovom ulju propržite sitno seckani crni i beli luk. Dodajte iseckane pečurke i pržite dok ne omekšaju. Posolite i pobiberite po ukusu. Baget isecite na kolutove, prelijte s malo maslinovog ulja i zapecite u rerni. Na svaki kolut stavite smesu od pečuraka i pospite seckanim peršunom. Bon appetit!
Napravićete brzo i lako, a dobićete brojne komplimente koliko je ukusno.
Polizaćete prste koliko je ukusno, a nema ko vam neće tražiti recept.
Priprema je jednostavna, a nema ko vam neće tražiti recept.
Ako želite da pihtije za slavu ispadnu savršene, primenite ovaj jednostavan trik.
Podvarak nije kuvani nego pečeni kupus, što znači kada se lepo ukrčka, još ako mu se doda na početku slaninica
Mame i bake su rado pripremale jela na kašiku za svoju porodicu jer su znale da svojoj deci spremaju nešto zdravo, a ukusno
Savršene za jesen i lepo druženje sa prijateljima.
Jedna od najlepših ruskih torti ukrasiće svaku svečanu i slavsku trpezu.
Voditeljka Marija Kilibarda nedavno se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, postavši majka devojčice Senje. Ona i njen partner Bane Vučelić ne kriju sreću, a osim po dugogodišnjoj karijeri, Marija je poznata i po besprekornom izgledu. Pre nekoliko godina podelila je recept za kinou sa škampima, koji se pravi lako, a pojede očas posla.