Temeljac
Za podlivanje koristite temeljac, a ako ga nemate, možete da koristite i vodu.
Izbegavajte kocku za supu
Maslac
U supu, dok voda još ne ispari, dodajte kockice maslaca sobne temperature. Promešajte oa skinite sa vatre. Zatim skinite sa vatre.
Parmezan
Za još kremastiji ukus rižota dodajte parmezan.
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Ukoliko orasi nisu pokvareni ili loše čuvani, možete da im uklonite gorčinu jednostavnim trikom.
Bez muke i ribanja, a potrebna vam je samo jedna namirnica.
Izuzetno zdrava namirnica, može da se peče, prži, jede sirova, ili da se kuva.
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.
Potrebno je samo par sastojaka i malo vremena, a biće ukusne kao da ste se trudili satima.
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.