Potrebno je:
- 600 g njoka
- 600 g paradajza
- 300 g dimljene mesnate slanine
- 1 glavica crnog luka
- 1 čen belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- biber
Priprema:
Isecite slaninu na sitne kockice i propržite je na ulju. Zatim dodajte sitno seckan crni luk, isitnjen beli luk i očišćen i iseckan paradajz. Začinite, posolite, pobiberite, dodajte malo bosiljka i sve dinstajte oko 10 minuta. Gotov sos pomešajte sa skuvanim njokama. Bon appetit!
Sočne i slasne, polizaćete prste koliko su ukusne.
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
Sočno jelo obožavaće cela porodica, a držaće vas dugo sitim.
Fenomenalne i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.
Neodoljivo jelo u aromatičnom spoju sa slaninom, za prave gurmane.
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.
Jednostavan trik koji rešava problem u trenu, a trebaju vam samo namirnice koje ima svaka domaćica.
U sočnom spoju sa jogurtom, najbolje odmah stavite duplu meru.
Neodoljivi kolači u slatkom spoju sa orasima.