Rakija
Hladnu vodu sipajte u odnosu 4:1 prema pasulju, pa dodajte 50 ml rakije. Zatim prokuvajte pa pustite da se krčka 45 do 50 minuta.
Uglavnom je koristite za piće, a niste ni znali da može da ubrza vreme kuvanja pasulja.
Ako i vas muči nadimanje nakon pasulja primenite ovaj jednostavni trik.
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.
Jednostavan trik koji rešava problem u trenu, a trebaju vam samo namirnice koje ima svaka domaćica.
Bićete iznenađeni kada vidite o kojoj namirnici je reč.
Neodoljivo jelo u aromatičnom spoju sa slaninom, za prave gurmane.
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.
Jednostavan trik koji rešava problem u trenu, a trebaju vam samo namirnice koje ima svaka domaćica.
U sočnom spoju sa jogurtom, najbolje odmah stavite duplu meru.