Potrebno je:
- 250 g margarina
- 200 g šećera u prahu
- 200 g mlevenog posnog keksa
- 2 kašike ruma
- 100 g mlevenih oraha
- suvo grozđe
- čokolada za kuvanje
Priprema
U jednoj posudi margarin umutite sa šećerom u prahu. U smesu umešajte keks, orahe i rum. Rukom oblikujte bombicu pa u svaku stavite zrno suvog grožđa. Pustite ih malo da odstoje da se stegnu. Dekorišite ih čokoladom. Pospite bombice mrvicama po želji. Bon appetit!
Pogodni i za dane posta, najbolje odmah stavite duplu meru.
Torta kao osmišljena za hladne dane, a sjajno ide sa šoljom kafe ili vinom.
Bićete iznenađeni kada vidite o kojoj namirnici je reč.
Neodoljivo jelo u aromatičnom spoju sa slaninom, za prave gurmane.
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.