Potrebno je:
- 2 i 1/2 šolje kondenzovanog mleka
- 3/4 šolje limunovog soka
- 250 g keksa sa cimetom
Priprema:
U jednoj posudi umutite kondenzovano mleko i limunov sok. Pustite da odstoji 5 minuta. Pleh obložite plastičnom folijom za pečenje pa preko pospite malo dobijenog krema. Poređajte keks sa cimetom pa prelijte kremom od limuna. Poređajte još jedan red keksa pa krem pa opet keks i krem. Ostavite kolač u frižideru da se dobro stegne. Pospite mlevenim keksom. Bon appetit!
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
Desert bez premca po receptu bez mane.
Fenomenalan desert zbog kog će ukućani stajati u redu za još.
Jednostavan kolač od griza i mleka, prste da poližete.
Fenomenalan slatkiš osvojiće i one izbirljive.
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu sa makom ćete obožavati.
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.