Potrebno je:
- 300 g posnog keksa
- 250 g margarina
- 250 g šećera u prahu
- 200 g mlevenih lešnika
- 200 g čokolade za kuvanje
Priprema:
U jednoj posudi penasto umutite margarin sa šećerom u prahu. Dodajte mlevene orahe i promešajte. Otopite čokoladu na pari, pa dodajte u fil. Sve promešajte da se smesa sjedini. U malo soka umačite keks pa ređajte na tacnu. Premažite fil preko keksa. Dekorišite sa otopljenom čokoladom i pospite krupno seckanim lešnicima. Ostavite tortu u frižideru da se ohladi. Bon appetit!
Raskošna poslastica idealna za sve važne prilike, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
Neodoljiva poslastica pravi se lako, a osvojiće sve koji je budu probali.
Pravi se od jednostavnih sastojaka, a ukrasiće i najsvečaniju trpezu.
Klasik srpske kuhinje sa čokoladom i orasima.
Ako volite čokoladne poslastice, ovu tortu ćete obožavati.
Fenomenalan slatkiš osvojiće i one izbirljive.
Ako volite klasičnu rozen tortu, ovu sa makom ćete obožavati.
Italijanski klasik na drugačiji način za sve sladokusce.
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.