Evo kako da napravite savršen krompir pire
1. Slana voda
So najbolje dodajte u vodu na samom početku.
2. Procedite krompir
Procedite dobro svu vodu nako kuvanja krompira, kako ne biste dobili vodenastu kašu.
3. Nemojte da stavljate u vruću vodu
Krompire potopite u hladnu vodu, pa dodajte so i ostavite da voda vri, a zatim smanjite vatru.
4. Pogrešan pribor
Bolje gnječite krompir običnom viljuškom nego blenderom jer će skrob da se zgusne pa će biti lepljivi.
5. Maslac i mleko sobne temperature
Obavezno koristite maslac sobne temperature pa dodajte toplo mleko.
Potrebno je da promenite redosled kojim pravite i videćete ogromnu razliku. Biće kremast i neodoljiv.
Potrebna vam je samo jedna namirnica, a jelo će da bude preukusno.
Bićete iznenađeni kada vidite o kojoj namirnici je reč.
Jednostavan trik koji rešava problem u trenu, a trebaju vam samo namirnice koje ima svaka domaćica.
Umesite ih za doručak, a biće mekane i za večeru.
Neodoljivi klasik u fenomenalnom spoju sa makom, za sva vremena i prilike.
Neodoljivo jelo oduševiće prave gurmane.
Italijanski klasik na drugačiji način.
Sočni rolat oduševiće vas ukusom, nema ko vam neće tražiti recept.