Limun
Prepolovite limun, iscedite ga i sipajte u kermačku posudu sa 150 ml vode. Dodajte i isceđene polovine pa uključite 2 minuta, na najjaču brzinu. Kad završi, ostavite posudu narednih pet minuta u mikrotalasnoj, pa izvadite i operite. Vlažnom krpom prebrišite mikrotalasnu. Na kraju, samo prebrišite čistom krpom.
Primenite jednostavne trikove profesionalnih kuvara.
Potrebna vam je samo jedna namirnica, a jelo će da bude preukusno.
Bićete iznenađeni kada vidite o kojoj namirnici je reč.
Jednostavan trik koji rešava problem u trenu, a trebaju vam samo namirnice koje ima svaka domaćica.
Primenite ovaj jednostavni trik.
Napravite ovaj voćni desert po receptu Mirka Končara iz Beograda
Savršena za svečanu i slavsku trpezu, bićete oduševljeni.
Sočna gibanica oduševiće i one izbirljive.
Kao osmišljen za hladno vreme, najbolje odmah stavite duplu meru.