Connect with us

Hi, what are you looking for?

Saveti

Evo šta odbija novac, a svi mislimo da donosi sreću

Evo Sta Odbija Novac A Svi Mislimo Da Donosi Srecu.jpg

Kako biste privukli novac, važno je da se oslobodimo negativnih uverenja, kao i da pronađemo pozitivna pristup prema novcu. Ne razmišljajte samo o nedostatku, dugovima i nemogućnosti da zaradite, već se fokusirajte na načine kako da umnožite obilje koje zaslužujete.

Prema feng šuiju i verovanju iz različitih kultura, smatra se da određene stvari koje mnogi nose u novčaniku odboijaju energiju novca. Feng šui voli red, čistoću, organizovanost, slobodan prostor, pa ako želite da privučete bolje finansije, izbacite sledeće:

Pocepani, dotrajali, prljavi računi

Sve ovo dovodi do nereda i nepoštovanja novca. Veruje se da skladištenje računa u novčaniku samo privlači dodatne troškove.

Polomljene stvari, predmeti- slomljen nakit, minđuša bez para, otkačeno dugme… Verovatno je novčanik najpogodnije mesto za privremeno skladištenje takve stvari, ali za energiju novca, slomljene stvari su jako loše.

Osušene biljke, trava, cveće

Mnogi veruju da nošenje suve deteline sa četiri lista u novčaniku privlačnoi novac, ali zapravo je suprotno. „Mrtva“ energija će doneti stagnaciju u protoku novca.

Mirisne kesice 

Novac ima svoju aromu, svoj miris. Ne biste ga trebali mešati sa nikakvim drugim mirisima.

Sve vrste beleški, papirići – narušava skladan protok i ritam novca

Kreditne kartice, kartice sa popustom koje retko koristite

Bolje je da kartice držite odvojeno u drugom novčaniku ili torbici, jer gomilanje kartica može blokirati priliv dobre finansijske energije.

Šoping spisak

Svaki spisak stvari na koje treba da potrošite novac smao će odbiti njegovu energiju.

Uplatnice 

Dugovanje je jako loše za energiju novca. Štaviše, čuvanje računa, posebno neplaćenih računa, i uplatnica pored novca donosi iznenadne troškove i odliv novčane energije.


Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Saveti

Bilo da nemate klima uređaj, ili ga ne koristite zbog problema sa sinusima, ili želite da uštedite na računu za struju, postoji jeftin i...

Saveti

Većina lekova ne podnosi temperature iznad 25 stepeni Celzijusa, pa je potrebno posebno paziti na njihovo čuvanje tokom letnjih vrućina da bi sačuvali njihovu...

Saveti

Kafa s ledom, ledena kafa ili ,,ajs kafa“, omiljeno je letnje osveženje širom sveta. Stekla je posebnu popularnost tokom pandemije kovida, kada je svet uz...

Saveti

Da li ste znali da boja sunđera za pranje posuđa nije samo estetski izbor? Svaka boja zapravo predstavlja nivo abrazivnosti, ključan faktor za efikasnost...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.