Connect with us

Hi, what are you looking for?

Saveti

WC šolja – DeSIGNIA.rs

Wc Solja Designiars.jpg

 

Čišćenje WC-a zadatak je koji se obično rešava izbeljivačem i hrpom ribanja, no to nije dobra ideja. Budući da je izbeljivač na bazi hlora korozivan, može doći do hemijske reakcije između njega i površine WC daske.

To znači da će izbeljivač trajno požuteti na dasci. Osim tkanine, izbeljivač će promeniti boju plastike i drugih materijala, pogotovo ako nije razređen.

Umesto toga, Emili Baron, stručnjakinja za čišćenje u firmi Property Rescue, podelila je učinkovit predmet koji „deluje poput magije“ na WC šoljama.

Jedan od ovih „čarobnih“ trikova za čišćenje je korištenje WD-40. Iako ovaj proizvod nije prva stvar koja ljudima padne na pamet jer se brend često povezuje s odmašćivanjem metala, podmazivanjem vrata i održavanjem vozila, može se pokazati „učinkovitim“.

Pošpricate ga po mrljama, istrljate i ostavite desetak minuta. Ovaj proizvod takođe stvara pečat oko zahvaćenih područja kako bi sprečio lepljenje mrlja za pore na površini čime se sprečava da se vaša WC šolja lako ponovo zaprlja.

Možete koristiti i pastu za zube. 

– Pasta za zube učinkovito je sredstvo za čišćenje i rešićete se mrlja zahvaljujući blagom abrazivu koji sadrži – kaže Emily za Express.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Možda vas zanima.. 🫣

Saveti

Priprema je jednostavna, a rezultat je ukusan napitak koji će vas osvežiti i rashladiti. Uživajte u savršenom letnjem osveženju uz bezalkoholni koktel od lubenice...

Saveti

Poslednjih deset godina primetan je trend povećanja temperatura tokom letnjeg perioda zbog globalnog zagrevanja, a sve to značajno utiče na zdravstveno stanje celokupnog stanovništva. Trenutno...

Saveti

Na društvenim mrežama se često mogu naći korisni trikovi koji nam pomažu da uštedimo vreme i novac i tako nam olakšavaju život. TikTok je posebno...

Copyright 2024 © Lajk Media d.o.o. Sva prava zadržana.